HAON - PR cikk

2019.05.09. 18:31

Töltse velünk nyári estéit

Hatalmas erdei fenyők és kocsányos tölgyóriások között 1950-ben, a Nagyerdő egyik legszebb részén épült fel Debrecen szabadtéri színpada.

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad nyári programsorozata, a Nagyerdei Szabadtéri Játékok minden év május 1-jétől szeptember 30-áig ível, mely az előadó-művészeti műfajok gazdag tárházából évente több mint negyven kulturális programot – színházi előadásokat, komoly- és könnyűzenei koncerteket, családi és kertmozi-programokat – kínál a régió lakosai és vendégei számára. A Színpad emellett nyaranta a Bartók Béla Kórusverseny és Folklórfesztivál, a Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál, a Debreceni Bor- és Jazznapok, valamint a Debreceni Virágkarnevál egyes programjainak is otthont biztosít.

Az előadások jegyárai különböző kategóriánként vannak, amelyet a mellékelt táblázat segítségével át lehet tekinteni. A kategóriák árai a színpad távolságától mérten drágulnak.

Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket fogadják el:

- készpénz

- bankkártya

- Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére

- Erzsébet utalvány Plusz kártya

- Ticket Culture Kultúra kártya

- Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék)

- Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)

- Posta Paletta Ajándék, Sport-és Kultúra utalvány

- Ticket Compliments Ajándék kártya

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban, valamint online kezelési költség nélkül a https://nagyerdeiszabadteri.jegy.hu/ oldalon.

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!