PR cikk

2019.12.13. 15:14

Univerzális ajándéktipp: okosóra

Közeleg a karácsony, amikor mindenki szívesen meglepné a szeretteit valami különleges és személyes dologgal. Ilyenkor hajlandóak vagyunk egy kicsit többet is áldozni arra, hogy örömet szerezzünk valakinek. A kérdés csak az, vajon a felgyorsult világban mi az, amivel igazán boldoggá tehetünk valamit?

Az együtt töltött idő

Természetesen az együtt töltött időnél ma már nincsen jobb ajándék. Egymás közelségét semmilyen értékkel nem tudjuk megváltani. Mégis, néha jól esik valamilyen tárgyat, emlékeztetőt is a kezünkbe fogni attól, aki fontos nekünk.

Az igazán jó ajándék emlékezetes és hasznos, sokáig része a mindennapoknak. Ilyen lehet egy jó könyv, melynek az emléke örökké elkísér, egy praktikus kiegészítő, amiért egy kicsit minden nap hálásak lehetünk annak, akitől kaptuk, vagy valami olyan apróság, amely egybeforr a személyiségünkkel. Ilyen lehet egy ékszer, óra vagy különleges ruhadarab is.

Órát ajándékozni

Az óra hosszú évtizedekig az egyik legszebb ajándéknak számított. A precíz és finom szerkezetek sokszor apáról fiúra szálltak. Az ajándékozás jelképesen a családfő hatalom átruházását is jelentette.

A modern korban már kicsit mások a szabályok, de egy szép óra a mai napig is értékes kincs marad. Karórát viszont egyre kevesebben hordanak, a telefonok háttérbe szorították a klasszikus időmérő eszközöket. A divat is változik, és kevesen vannak, akik elegánsan tudják viselni ezeket a darabokat. De ahogy a trendek, az időmérők is haladtak a korral…

Minden korosztálynak – vízálló okosóra

Nem muszáj drága órát ajándékoznunk! A Bonus Shopnál kapható vízálló okosóra legalább olyan szép meglepetés, mint a régi idők klasszikus ketyegői. Csakhogy ez a szerkezet már a modern kor igényeihez alkalmazkodik. Stílusos, precíz, szép és funkcionális is.

Az okosóra valójában egy mobiltelefon kiegészítő, de akár önálló eszközként is használhatjuk. A segítségével lehet hívásokat fogadni és indítani, de ellenőrizhetjük vele a mindennapi aktivitásunkat, sőt, segélyhívóként, nyomkövetőként, mini számítógépként is működik. Ami pedig a legfontosabb: minden korosztálynak találunk megoldást.

Nagymamától a kisiskolásokig

Egy-egy nagyobb és könnyebben kezelhető, víz- és ütésálló darabbal a nagyszüleinket is bátran meglephetjük. Léteznek olyan modellek, amelyekkel egyetlen mozdulattal segítséget hívhatunk, de néhány óra automatikus riasztást is tud küldeni, ha valami rendelleneset tapasztal. Sok idős embernek nagy magabiztosságot ad, ha egyedül közlekedhet, de tudja, hogy ha baj van, szinte rögtön úton a segítség.

A legkisebbek szabadságot kapnak az óra által. A helyzetüket mindig lehet követni, cserébe viszont ők is szabadon mozoghatnak. A felnőttek sportoláskor vagy fogyókúrázáskor veszik igazán hasznát az órának. Rögzíthetik a lépésszámukat vagy a napi teljesítményüket is.

Nézz körül a cég kínálatában, és válassz kedvedre!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!