Autó-motor

2019.12.02. 11:50

Vadonatúj, nagycsaládos Proace City a Toyota Titánnál

Csupán 3.200.000 Ft-ért – Rendelje meg most!

A világ legnagyobb autógyártója, a Toyota új lendületet ad a nagycsaládos autóvásárlási programnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A márka legfrissebb modellje, a hétüléses Toyota Proace City most szédületes, 3.200.000 forintos támogatott áron lehet a magyar családoké!

Az új japán családbarát autónak persze nem csak az ára csúcs: a Toyota Proace City 5 éves vagy 250.000 kilométeres garanciája felülmúlhatatlan saját kategóriájában. Ha ehhez még hozzávesszük a bőséges alapfelszereltségeket – így a sebességszabályzó tempomatot vagy a teljeskörű Toyota baleset-elhárító rendszert -, beláthatjuk, hogy a Toyota Titán ajánlata valóban képes lesz újra berobbantani a nagycsaládos autóvásárlási programot régiónkban.

Mi több, a tél közeledtével a Toyota nyíregyházi márkaképviselete most minden nagycsaládos Proace City mellé ajándék szerelt téli kerék garnitúrát ad.

Ne habozzon, rendelje meg családjának most a Proace City-t 3.200.000.- forintos áron, ajándék télikerék-szettel a Toyota Titánnál, Nyíregyházán, Debreceni út 222. szám alatt vagy kérjen ajánlatot online itt!

Toyota Titán – a minőség ötvözete

Ajánlatunk visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Kérjük, tájékozódjanak a részletekről személyesen bemutatótermünkben (Nyíregyháza, Debreceni út 222.) vagy a www.toyotatitan.hu oldalon.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!