HAON - PR cikk

2019.05.30. 15:24

Zárja ki a külvilágot, és élvezze a teljes nyugalmat!

Biztonsági ajtót elsősorban a betörések megakadályozása miatt szereltet fel az ember, pedig számtalan olyan egyéb tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes lecserélni a régit. Különösen egy társasházban, ahol általában több szomszéddal osztozunk egy folyosón, és nem mi választjuk meg, hogy kikkel.

Egy beltéri biztonsági ajtó a jószomszédi viszony fenntartásában is segíthet, hiszen kívül tartja a nem kívánatos zajokat, hogy Ön felhőtlenül élvezhesse a mindennapok nyugalmát.

Nincs több kellemetlen folyosói szag, nincsenek zavaró zajok

Egy társasházban reggeltől estig zajlik az élet. A lakók bioritmusa teljesen más: van, aki korán kel, ezért este előbb szeretne pihenni. Mások késő éjjelig kimaradnak, és előfordul, hogy jókedvűbben érnek haza. A magas sarkú cipők ütemes kopogása, vagy a kisgyerekek játékainak csattogása is gyakran behallatszik a lakásba.

Ezeket a zajokat nem mindenki viseli egyformán. Van, akit nem zavarnak, mások azonban érzékenyebbek rájuk. Ha Ön is az utóbbi csoportba tartozik, akkor most fellélegezhet: a beltéri biztonsági ajtók kiváló hangszigetelők, így teljesen kizárhatja a külvilágot, és visszaszerezheti az intim szféráját.

A biztonsági ajtók továbbá akkor is jó szolgálatot tesznek, ha nem szeretné tudni, mit főz éppen a szomszédja. Sőt, mivel hőszigetelésben is a topon vannak, a huzatra érzékenyek számára is megoldást jelentenek, ráadásul a folyosó fűtése helyett a meleg is biztosan bent marad az otthonában.

Adja át magát a nyugalomnak a nyaralás alatt is!

Bármennyire is várjuk a nyaralást, az emberben óhatatlanul ott motoszkál a gondolat, hogy mi lesz a lakással, amíg nem tartózkodik otthon. Vajon mindent rendben talál, amikor hazaér? Vagy betörnek, amíg Ön a tengerparton pihen? Ezek a gondolatok a vakációt is elronthatják, miközben érthető, hogy Ön aggódik az otthonáért.

Az Unisec minősített beltéri biztonsági ajtók több ponton is garantálják a biztonságot:

  • A fúrásvédelemmel ellátott két független, biztonsági zárszerkezettel.
  • A behatolásnak ellenálló acélborítással.
  • A felfeszítés és leemelés ellen kialakított kiemelés gátló passzív tüskékkel.
  • Egy ilyen ajtóval a lakásán Ön nyugodtan hátradőlhet a napozóágyon, és élvezheti a nyaralás minden egyes pillanatát. És amiatt sem kell felriadnia az éjszaka közepén, hogy betörnek otthonába.

    Tervezzen hosszú távra, és találja meg a stílusát!

    Ahány ház, annyi szokás… Vagy ízlés. Legyen az Ön stílusa bármilyen – klasszikus vagy kísérletező kedvű –, a magyarországi legnagyobb szín- és formaválasztékával rendelkező Unisec biztonsági ajtók között biztosan megtalálja az igazit.

    Variálja bátran a színeket, válasszon akár kívül-belül eltérő árnyalatú ajtót, és találja meg a legkézreesőbb kilincset! Sőt, a tartósság miatt sem kell aggódnia: a karcálló felületnek köszönhetően az ajtó évek múlva is úgy néz majd ki, mintha új lenne.

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!