Bulvár-celeb

2024.05.06. 10:50

Már két éve: Berki Krisztián édesanyja ezt árulta el a fia haláláról

A celeb váratlanul vesztette életét, azóta is rejtélyes, hogy mi történt...

Berki Krisztián

Forrás: TV2

pontosan két éve, 2022. május 6-án, tragikus körülmények között meghalt Berki Krisztián. Holttestére kislánya, Natasa Zselyke talált rá a reggeli órákban, a lakás erkélyén. A médiaszemélyiség édesanyja teljesen összetört, fájdalma majdnem két év elteltével sem múlik, erről a fia halálának évfordulóján is beszélt.

Egyszer azt mondta valaki, hogy ahogy telik az idő, majd valahogy élhetőbb lesz az életem. De tudom, hogy nem volt igaza. Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam. És ez sosem lesz könnyebb. Üres az életem nélküle!

- mondta a Borsnak a gyászoló édesanya.

Úgy érzi, a fia visszajár hozzá

Mayer Júlia a napokban azt is elmondta, hogy a síremléknél érzi magához legközelebb a fiát, de a mai napig küld neki üzeneteket, ráadásul gyakran érzi azt, hogy a fia szelleme visszajár hozzá.

"Eltelt két év, amióta elment a fiam… Hihetetlen, hogy hogy megy az idő. És az is nagyon furcsa, hogy egyre sűrűbben van itt velem. Komolyan!

Nap mint nap érzékelem a közelségét, tudom, hogy visszajár hozzám.

Néha teljesen váratlanul odapillantok a bejárati ajtóhoz, és azt érzem, hogy abban a pillanatban fog belépni rajta. De aztán nem jön…" - kezdte a nő.

Jó kapcsolatot ápol az unokákkal

Korábban ritkábban látta unokáit, főként Berki Krisztián és Berki Mazsi közös lányát, Emmát, azonban mára már javult az özveggyel a kapcsolata. Ugyan nagyobbik unokája, Hódi Pamela lánya, Natasa Zselyke már nagyobb, úgy érzi nem jött még annak az ideje, hogy őszintén beszéljen vele az édesapjáról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában