Bulvár-celeb

2024.06.30. 05:05

Hevesi Krisztára nagyon ráijesztettek: torka szakadtából sikított, hogy ne történjen baj

Hevesi Kriszta vérfagyasztó történetet mesélt, mindenki együttérez vele.

MW

Hevesi Kriszta

Forrás: TV2

Vérfagyasztó hallani ezt egy olyan nő szájából, akit az ország a szexuálpszichológia koronázatlan királynőjeként ismert. Mostanáig. Hevesi Kriszta feltépte a múlt sebeit. Olyan titkait mesélte el a Tények Pluszban, amiket több tíz éven át elfojtott magában. Szexuálisan zaklatták, nem is egyszer. De hogyan tudja ő feldolgozni az ilyen traumát, egyáltalán lehet-e? Kriszta megrázó vallomása következik.

Öt ilyen esetem volt, amikor sarokba szorítottak, el kellett futnom vagy akár például a barátnőmnek a nagypapája a vízben elkezdett közeledni felém

– idézte fel a rémségeket Hevesi Kriszta.

Aki ilyet átél, általában csak pszichológus segítségével tud túljutni a borzalmakon. De mi a helyzet akkor, ha az, akit bántalmaztak, éppen egy pszichológus?

Volt, hogy torkom szakadtából sikítottam és utána az álmaimban az jelent meg, hogy nem jön ki hang a torkomon

– árulta el Kriszta, aki több olyan esetet is elszenvedett, amelyek az egész életére hatással voltak. Az első traumatikus élményénél mindössze 6 éves volt.

Egy férfi beszorított engem a liftbe két emelet közé. Ugye azért voltam egyedül, mert anyu éppen veszélyeztetett terhes volt, apu dolgozott és valójában csak a háztömb hátsó oldalára kellett iskolába mennem, gondolták, hogy annyit azért... nem tévedek el

– mesélte.

Az, ami akkor következett, amikor a 6 éves Kriszta liftbe szállt, még az eltévedésnél is sokkal rosszabb volt. Valóra vált minden szülő rémálma.

Évtizedek teltek el a borzalom óta, a zaklató férfi külseje azonban annyira beleégett a memóriájába, hogy máig úgy emlékszik rá, mintha csak tegnap történt volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!