Bulvár-celeb

2024.06.08. 15:45

"Izgalmas utazás lesz" - Lékai-Kiss Ramóna új műsorában lehull a lepel a sztárok titkairól

Az új műsorban mások mellett Tóth Gabival, Stohl Andrással és Till Attilával fog beszélgetni a színész-műsorvezető.

MW

Lékai-Kiss Ramóna

Forrás: MW bulvár

Fotó: Markovics Gábor

"TV2 Titkok velem. Június 19-én izgalmas és egyedi videós podcastsorozat indul a TV2 Playen. Tíz héten át minden epizódban egy-egy hírességet mutatunk be nektek. Minden beszélgetés egy izgalmas utazás lesz a hírnév mögé, hogy jobban megértsétek és megszeressétek azokat az embereket, akik az életetek részévé váltak a képernyőn keresztül"

– harangozta be Lékai-Kiss Ramóna az új műsorát az Instagramon.

A TV2 Titkok Ramónával mélyinterjú-sorozat lesz, amelyben Till Attila, Gáspár Győző, Tóth Gabi, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és L.L. Junior is meg fog jelenni a TV2 közleménye szerint - írja az Origo.

Lékai-Kiss Ramóna a TV2 Mokka műsorában azt is elmondta, nem lesznek komfortzónán kívül eső, kínos kérdések – a műsor célja inkább az, hogy a nézők jobban megismerjék a csatorna szereplőit.

Én is felfedek egy-két titkot az életemből, amit még soha nem mondtam el sehol... Az eddigi beszélgetések alapján úgy érzem, hogy nagyon izgalmas és érdekes tartalmak készültek

 – mondta a műsorvezető, aki úgy véli, interjúalanyaitól sem várhatja el a teljes őszinteséget, ha ő maga nem nyílik meg. 

"Sokszor kérdeznek tőlem az ismert műsorvezető kollégákról, és néha rádöbbenek, hogy nem tudom a választ. Ebben a podcastben lehetőségem van feltenni azokat a kérdéseket, amit a nézők is feltennének a vendégeimnek. A műsor különlegessége pedig, hogy mindenkiről megtudhatunk legalább egy titkot" – mondta Lékai-Kiss Ramóna. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!