Bulvár-celeb

3 órája

Jó hír érkezett Sallai Nóráról, ezt mondják az orvosok

Sallai Nóra állapotáról biztató hírek érkeztek a kórházból, elmondták azt is, mire számíthat a következő időszakban.

MW

Sallai Nóra

Forrás: tv2

Szeptember 27-én a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia éppen hazafelé tartott, amikor egy száguldó autó beléjük hajtott. Sallai Nóra állapota eddig válságos volt, de a legfrissebb hírek szerint ugyan még hetekig eltarthat, mire tudatánál lesz, van esély arra, hogy a színésznő felépüljön – írja a life.hu.

A családtagok végre fellélegezhetnek: Sallai Nóra állapotáról pozitív hírek érkeztek

Sajtóértesülések szerint 

a Jóban Rosszban színésznője már önállóan lélegzik és egyre többször nyitja ki a szemét.

Az elmúlt hetekben több műtéten is átesett a színésznő, az állapota ugyan még mindig válságos, ám a fentiek már bizakodásra adhatnak okot.

 Az orvosok szerint két, három hét altatás után hetekbe is beletelhet, mire a beteg teljesen tudatánál lesz. A cél az, hogy ezt megvárják és utána az állapotától függően tudják folytatni a további kezeléseket. 

Az viszont érezhető, hogy Nórában nagy a kitartás, élni akarás, ez mindenképpen segíti a gyógyulását.

A színésznőt egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik, több műtétet elvégeztek már az orvosok, férje a napokban arról beszélt, hogy felesége már valamivel jobban van, de még mindig válságos az állapota, és hosszú rehabilitációs időszak vár rá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!