Ország-világ

2020.10.30. 18:43

Csodálatos emlék: Benedek Tiborról osztottak meg fotót

A Magyar Vízilabda Szövetség közösségi oldalán osztott meg egy négy évvel ezelőtti képet.

Szolnok, 2016. május 7. Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell a férfi vízilabda ob I döntõjének elsõ mérkõzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 7-én. MTI Fotó: Bugány János

Forrás: MTI / Bugány János

Fotó: Bugány János

Négy évvel ezelőtt választották be a nemzetközi sportági halhatatlanok közé az idén június 18-án elhunyt Benedek Tibort, valamint háromszoros olimpiai bajnok csapattársait, Birost Pétert, Kásás Tamást, dr. Kiss Gergely, dr Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt – írja a Ripost.

„Az International Swimming Hall of Fame, azaz a nemzetközi sportági halhatatlanokat tömörítő szervezet az egyesült államokbeli Santa Clarában beiktatta tagjai közé a Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyérmet szerző Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, dr. Kiss Gergelyt, dr. Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt. A dicsőséget jelző szalagokat Kemény Dénes, a válogatott szintén háromszoros olimpiai bajnok kapitánya adta át”

- írja a hazai szövetség Instagram-oldala.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Vízilabda Szövetség (@mvlsz) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF-Eger találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában