Már megrendelhető

2 órája

Nemsokára elkészül, ilyen lesz a Szabad Föld 2025. évi kalendáriuma

A vidéken élők érdeklődéséhez és problémáihoz igazodik a magyar vidék családi hetilapjának, a Szabad Földnek a kalendáriuma – ígérik a szerkesztők, akik bevallásuk szerint kiadványukban igyekeznek hasznos tanácsokat, forintokat is érő ötleteket adni a mindennapok gondjainak megoldásához, az előbbre jutáshoz, erősíteni az összetartozást, az egymás iránti bizalmat, felelősséget, a jövőbe vetett hitet.

MW

Hazánk különböző tájairól és a határokon túli magyar közösségek soraiból olyan személyiségeket mutat be a Szabad Föld Kalendárium, akik soha nem adják fel, és képesek lelkesíteni, magukkal ragadni másokat.

A kiadványban a nehezebb és a könnyedebb témák olyan ritmusban követik egymást, hogy azok végig lekössék az olvasó figyelmét. A Rákosi-rendszerben lezajlott „kulákperektől” az örökléssel kapcsolatos leggyakoribb mai kérdésekig, kulturális szokásaink változásától a gyűjtőszenvedélyig, az évszakok ízeitől a hazai és külföldi úti élményekig, a krimiktől a sportig, a novelláktól a gyermekrajzokig ki-ki kedvére válogathat a 256 oldalas Szabad Föld Kalendáriumban.

Az a célunk, hogy megtalálja olvasnivalóját minden korosztály: megleljék a nők, a férfiak, az idősebbek és a fiatalok, a szülők, nagyszülők és unokák, a természet szerelmesei és az egészséges életmód hívei, a történelmünkben és jelenünk-jövőnk összefüggései közt eligazodni vágyók, az útkeresők és a nemzedékek tapasztalataira építeni akarók, a falvak és a városok lakói, a tanyák népe

vallják a szerkesztők.

A Szabad Föld Kalendárium interjúiban, portréiban megszólal Rácz András, az Agrárminisztérium természetvédelemért felelős államtitkára, Lőrincz Attila, a Győri Egyházmegyei Katolikus Karitász igazgatója, Józsa Judit világhírű kerámiaszobrászunk, művészettörténészünk, aki a Székelyföldön született, a Cegléden élő és alkotó kiváló fotográfus, Apáti-Tóth Sándor, aki a közelmúltban megkapta a Magyar Fotóművészek Szövetségének életműdíját és mások. Szerzőként a Szabad Föld 2025-ös Kalendáriumában is szerepelnek mindazok, akiknek az írásaival a Szabad Föld hetilapban is hétről hétre találkoznak az olvasók. A kiadványból ezúttal sem maradhat el a Falinaptár, s persze ismét lesznek benne rejtvények, játékok – értékes nyereményekkel!

A Szabad Föld Kalendárium megjelenéséig már csak néhány nap van hátra, érdemes hát idejében megrendelni – Szabad Föld-olvasóknak 1390 helyett 1090 forintért. A kiadvány megrendelhető a +36-46/998-800 telefonszámon, a lapcentrum.hu oldalon, az [email protected] címen és postai kézbesítőknél vagy a postahivatalokban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!