ROAD MOVIE GUIDE

2020.10.26. 17:54

Ilyen Debrecen és Tiszacsege a Tankcsapda szemével

A napokban debültált a Tankcsapdával készült úti film a TV2-n.

Fotó: Road Movie Guide

Ahogy arról korábban beszámoltunk, október 22-től 12 héten át a TV2 műsorán jelentkezik a Road Movie Guide Tillával. A magyar tájakat népszerű zenekarokkal bemutató Road Movie videóklipjei mellé egy-egy úti film is készült, ahol a műsorvezető Tilla többek közt Horváth Tamással, Rúzsa Magdival, a Bagossy Brothers Company vagy a Kelemen Kabátban tagjaival járja be a zenészek kedvenc magyar vidékeit.

Az első adásban a Tankcsapda kalauzolta el Till Attilát és a nézőket Debrecen ikonikus helyszíneire. Jártak a Víztoronyban, a Nagyerdőben, a Roncsbárban, a Főnix Csarnokban, valamint Tiszacsegére is ellátogattak.

Az egyes helyszíneket természetesen bemutatták, valamint számos történetet meséltek az együttes múltjáról is. Szóba került Lukács Laci és Fejes Tamás első hangszere, Sidi Debrecenbe költözése, valamint a már hagyománynak számító körszínpados előadások különlegessége is. A filmből ugyanakkor nem maradhattak ki a banda Ülj le mellém című dalához forgatott klip munkálatai sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában