szavazásértékelés

2021.09.20. 11:33

A hangulat és a finom ételek csábították el a Zamat résztvevőit

Mennyei illatok és ízek, valamint programok egész sora fogadta a Nagyerdőn a látogatókat.

Az esőtől nem kellett senkinek sem félnie, mivel óriási rendezvénysátor alatt tartották meg az ősz egyik legkedveltebb rendezvényét, a Zamat Fesztivált, ami kicsiknek és nagyoknak is felejthetetlen élményeket tartogatott. A koncertek, workshopok és ismert gasztroarcok mellett természetesen az ínycsiklandó ételek sem maradhattak el, hiszen a környék legjobb éttermeinek a finomságait is meg lehetett kóstolni. Ilyen programkínálat mellett kíváncsiak voltunk arra, hogy a Hajdú Online olvasóin miért is látogatnak ki a helyszínre.

Abszolút nem meglepő, hogy a szavazók mintegy fele, összesen a 47 százaléka éppen a jó hangulat kedvéért indul el otthonról, meg persze azért, hogy finom ételeket egyen. Szerencsére az időjárás is kegyes volt, hiszen a hétvége során a napos és felhősebb időszakok váltották ugyan egymást, de a hőmérsékletre nem lehetett panasz. A voksolóink 37 százaléka szerint a Zamatnak éppen az az egyik pozitívuma, hogy nem a nyári, rekkenő hőségben szervezik meg, amikor az emberek többsége legszívesebben ki sem megy a házból.

A fesztivál során Sass Danival, Bernáth Józseffel, Jancsa Janival, Jókuti „Világevő” Andrással, Lázár Cheffel, Mautner Zsófival, Steiner Kristóffal, Szabi a Pékkel és Wolf Andrással is találkozhattak a résztvevők, az olvasók 9 százaléka izgalmasnak találta azt, hogy ilyenkor testközelből láthatja azokat a hírességeket és sztárséfeket, akiket máskor csak a tévés vagy internetes műsorokban követhet.

A maradék 7 százalékot pedig azoknak a tábora alkotja, akiknek a szíve csücske a gasztronómia, imádják a főzőműsorokat, valamint a workshopokat, számukra biztosan maga a mennyország lehetett a fesztivál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában