haon.hu PODCAST
2023.09.01. 11:36
Thür Ádám: Az ízek és az illatok igazi emlékőrzők
Haon.hu
Forrás: Napló-archív
A Haon podcaststúdiójában egy Michelin-tányéros debreceni belvárosi étterem séfjének életútja kapott főszerepet. Thür Ádám megjárta a ranglétrát, egy angol pub mindeneseként kezdte, majd kemény munkával mesterszakács lett a szigetországban, később pedig már szakoktatóként is dolgozott. A beszélgetésből kiderült, mi a kedvenc étele, melyik tésztás fogást nem tudja értelmezni, sőt megtudtuk, mi igaz abból, hogy egy séf otthon nem főz.
haon.hu PODCAST
- Takács Nikolas mint mentor? Debreceni fellépése előtt mesélt, és bejelentést is tett – videóval
- Nem lesz több Cucur és Macur-videó? Új projektbe kezd Tóth Szabolcs!
- Következik a Győr, vajon ki lesz az új DVSC-edző?
- Ki legyen az edző a DVSC-nél?
- Horog Máté: "A diákok már akkor pipázni jártak a Nagyerdőre, amikor még azt farkasok lakták"
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre