Madárszökés

2024.07.16. 15:17

Újra kinyitott a Zoo Böszörmény

Meglepő, de már hetek óta nem szökött el különleges kisállat a városban, egészen keddig. A papagáj viszont a lehető legrosszabbkor, a kánikula kellős közepén lépett meg otthonról.

Haon.hu

„Lassan állatkertet lehetne nyitni Hajdúböszörményben” – ezzel a címmel jelent meg anyagunk néhány héttel ezelőtt, a cikkben pedig azt néztük át, hogy az évek alatt mennyi egzotikus kisállat szökött már meg a gazdijától a hajdúvárosban. Pávát, kecskét, pónit és bütykös libát is találtak már a nyílt utcán a lakók, de tényleg hosszú a lista, amelyhez most sajnos egy újabb tételt is hozzáadhatunk. Kedd délben írták ki ugyanis a Böszörményben Hallottam nevű Facebook-csoportba, hogy találtak egy papagájt a Besenyő utcán, a rekkenő hőségben. A zöldes-sárgás színű madár egy autó tetején, a tűző napon üldögélt, a befogására tett kísérlet viszont nem volt eredményes. Pedig, mint arra több kommentelő is rámutatott, a hőség a papagájoknak sem tesz túl jót, így nagyon bízunk benne, hogy mihamarabb sikerült valahogy visszatalálnia a gazdájához.

Szökött papagájt találtak Hajdúböszörményben
Szökött papagájt találtak Hajdúböszörményben
Forrás: Facebook / Böszörményben Hallottam

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában