Szépségverseny

2 órája

Nem termett bihari babér a döntőn

Idén is megrendezte országos szépségversenyét a Mediaworks Zrt. A tündérszépek döntőjébe Hajdú-Bihar vármegyéből a hajdúböszörményi Fekete Fanni jutott be.

Kosztin Éva

A 2024-es Tündérszépek döntőjében Fekete Fanni képviselte Hajdú-Bihar vármegyét

Forrás:  MW-archív

A Tündérszépek 2024-es döntőjébe minden vármegyéből egy lány jutott be, míg Pest vármegyét három szépség képviselte: szervezők célja az volt, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak a versenyzők. A finálét szeptember 29-én (vasárnap) a budapesti Danubius Hotel Heliában rendezték, ahol a huszonkét fős mezőnyből a legszebbeket Köllő Babett, Kárpáti Rebeka, Márton Beatrix, valamint a Bors képviseletében Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője választotta ki. Hajdú-Bihar vármegyét Fekete Fanni képviselte, akivel a döntő előtt beszéltünk a felkészülésről

tündérszépek, döntő, fekete fanni
Fekete Fanni a Tündérszépek "egyenruhájában"
Forrás:  MW-archív

Beszélgetésünkön a hajdúböszörményi lány megosztotta, hogyan zajlott a Hír Tv székházában a felkészítő nap, amikor fotózáson és forgatáson is részt vett az egész csapat. Fekete Fanni úgy nyilatkozott, mindent megtesz, hogy úgy érezze, 100 százalékosan beleadott mindent: elkezdett edzőterembe járni és vitaminokat szedni. A többi indulóról azt mondta, nagyon szimpatikusnak találta őket, jól kijöttek a felkészítés alatt, és közülük többekkel azóta is tartja a kapcsolatot. 

tündérszépek, fekete fanni
Hajdú-Biharban tarolt, a döntőben azonban mások hozták el a díjakat
Forrás:  Napló-archív

A Tündérszépek koronája Szigetszentmiklósra került

A lelkes készülődés ellenére nem termett bihari babér a döntőben, Fortuna és a zsűri másokat részesített előnyben. A 2024-es Tündérszépek országos szépségverseny különdíját Hegyi Zsanett nyerte, a közönségdíjas Algács Lia lett. A második számú udvarhölgy címet Mezei Virág szerezte meg, az első számú udvarhölgy pedig Türmer Zsófia lett. A királynői korona végül a Szigetszentmiklósról érkező Hegyi Zsanett fejére került.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában