Időjárás

2 órája

Csodás őszi idő vár Hajdú-Biharra

Folytatódik a szép őszi idő. A fagyos reggel után sokkal kellemesebb lesz a hőmérséklet napközben.

Haon.hu

Napos, kellemes időre kell számítani

Forrás: Napló-archív

Fagyos, de tiszta idővel indult a csütörtök reggel Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt. A Köpönyeg előrejelzése szerint napos időre van kilátás, eső nem várható. A hőmérséklet egészen 16 fokig emelkedhet, míg az éjszakai órákban 4 fokig süllyedhet. A szél mérsékelt lesz. 

Az országos előrejelzés szerint a Dunántúlon változóan, gyakran erősen felhős idő várható. Keleten azonban a pára- és a ködfoltok feloszlása után többnyire derült, napos időre van kilátás. Délnyugaton elszórtan előfordulhatnak esők, záporok. A keleti irányból fújó szél több helyen megélénkül, különösen a nyíltabb területeken. A hőmérséklet nappal 16-17 fok körül alakul, ami viszonylag kellemes, de a hűvösebb reggel miatt réteges öltözködés ajánlott.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában