Csütörtökön történt

2019.05.17. 08:21

Összefogtak a mentők és a tűzoltók, segítettek a bajba került idős lakón

Ismerősei értesítették a mentőket, de a tűzoltók segítségére is szükség volt, hogy bejussanak a lakásba. Ügyeleti hírek.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Tízméteres fa két ága szakadt le tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a Madarász utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat.

A mentőszolgálat kérte a debreceni hivatásos tűzoltók segítségét csütörtökön kora este. Debrecenben, a Mácsai Sándor utcai társasház egyik lakásában élő idős ember napok óta nem jelentkezett, ezért ismerősei értesítették a mentőket. A tűzoltók a lakás ajtaját kinyitották kéziszerszámok segítségével, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak. Az idős embert kórházba szállították – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A police.hu-n megjelent közlemény szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 26 személyt állítottak elő, köztük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában