Sziréna

2023.05.12. 12:04

Idős asszonyt gázolt el egy kamion Hajdúszoboszlón – fotókkal és videóval

Félpályás útlezárásra kell készülni.

Az arra járók megijedtek, hogy talán egy gyermek ülhetett a bicikli gyermekülésében

Forrás: Tóth Imre

Kerékpárját toló gyalogost ütött el érintőlegesen egy kamion pénteken délelőtt Hajdúszoboszlón, tájékoztatta portálunkat a vármegyei rendőr-főkapitányság. A baleset a Dózsa György és a Nádudvari utak kereszteződésében történt.

Információink szerint az idős nénihez a közeli orvosi rendelőből kiszaladt egy ápoló, aki a mentők kiérkezéséig ellátta a sérültet. Úgy tudjuk, hogy baleset áldozata bevásárlásból tartott haza, amikor a zebrán elgázolták. A járókelők megijedtek, amikor meglátták, hogy a kerékpáron gyermekülés van. Mivel nem tudták eldönteni, ült-e benne gyermek, kutatni kezdtek a kamion alatt. A gyermekülés azonban a baleset idején szerencsére üres volt.

A helyszínre riasztott mentőegység egy idős nőt könnyebb sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba, erősítette meg a Haon értesülését az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya.

A helyszíni munkálatok idejére félpályás útlezárásra kell készülni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában