Kék hírek

2024.02.27. 08:26

Figyelmetlen kamionos miatt bosszankodhattak a püspökladányiak

Internetkábelt szakított egy kamionsofőr hétfőn a városban, de nem csak itt volt szükség tűzoltói beavatkozásra. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Inernetkábelt szakított egy kamion Püspökladányban

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Személygépkocsi és kamion ütközött érintőlegesen hétfőn reggel Földes közelében, a 42-es számú főúton. Az ütközés következtében a személygépkocsi árokba sodródott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez. Az egységek átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, majd eltávolították az úttestről a törmeléket. A személygépkocsi sofőrje a baleset során megsérült – olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Internetkábelt szakított le egy kamion tegnap délelőtt Püspökladányban, a Budai Nagy Antal utcában. A helyi hivatásos tűzoltók eltávolították a kábelt és megszüntették az útakadályt.

Veszélyesen megdőlt egy fa tegnap délelőtt Debrecenben, a Téglás utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a fát.

Egy hektáron, foltokban égett az avar Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kétszáz négyzetméteren égett az avar tegnap délután Nyírmihálydiban, a Csonka utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel oltották el a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában