Összefoglaló

2024.03.15. 09:28

Nagy kalandra indult a komádi macska, a tűzoltók meg utána

A cicát egy faág fogságából kellett kiszabadítani. Katasztrófavédelmi hírek csütörtökről.

Haon.hu

Cicát is mentettek a hajdú-bihari tűzoltók csütörtökön

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Tűz volt a debreceni Oláh Gábor utcai sporttelepen, a lángok egy száz négyzetméteres öltözőben csaptak fel, ahol egy szauna is volt. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a tüzet – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti hírösszefoglalójában.

Beszorult egy Y alakú faágba egy macska Komádiban, az Új utcában. A helyi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik kihúzós létrán át mentették ki a macskát, majd sértetlenül átadták a gazdájának.

Nyíradony és Nyírlugos között két autó ütközött össze csütörtökön. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Személygépkocsi sodródott le az útról Bagaméron, a Rákóczi utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó utasát kórházba szállította.

Berendezési tárgyak égtek egy házban Debrecenben, az Elek utcában. A tűzhöz a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két gázpalackot is kivittek a házból, valamint két vízsugárral eloltották el a tüzet. A mentőszolgálat kórházba szállította a ház lakóját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában