Ügyeleti hírek

2024.04.22. 08:03

Felborult egy autó Ebesnél – 15 éves gyermeket is kórházba szállítottak

Balesetek és tűzesetek is történtek Hajdú-Biharban vasárnap.

Haon.hu

Közúti balesetekhez és tűzesetekhez is siettek a tűzoltók

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Két autó ütközött össze Ebes közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Úgy tudjuk, a helyszínről egy 15 éves gyereket is kórházba szállítottak. Fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal jelentkezett a baleset helyszínéről, melyről részletesen itt írtunk.

Árokba hajtott egy autó Körösszakálon, az Árpád utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Tűzesetekhez is siettek a tűzoltók

Összehordott szemét égett Debrecenben, a Szárcsásér utcában, vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lévők eloltották a lángokat, majd a tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

Vasárnap este két talpfa égett Derecskén, a Köztársaság úton. A konyári önkéntes és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában