Gyász

2024.05.28. 10:38

Püspökladányban helyezik örök nyugalomra a verőcei hajóbalesetben elhunyt testvérpárt

Adriánt még a tragédia éjjelén megtalálták, Dia holttestét csütörtökön adta vissza a Duna. A verőcei hajóbaleset 7 áldozatot követelt.

Haon.hu

A verőcei hajóbaleset mindent áldozatát megtalálták már

Forrás: BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

Május 31-én, pénteken helyezik örök nyugalomra a püspökladányi köztemetőben a verőcei hajóbalesetben elhunyt testvérpárt – értesült a Hajdú Online. Mint arról korábban beszámoltunk, május 18-én történt hajóbaleset Verőce térségében a Dunán egy motorcsónak szállodahajóval ütközött. A kishajón nyolc ember tartózkodott: egy olasz állampolgárságú férfinak sikerült sérülten partra jutnia, nem sokkal később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestre bukkantak a Megyeri hídnál. Az ekkor megtalált 39 éves Adrián húgát még napokig keresték a szakemberek. 

verőcei hajóbaleset, áldozat, holttest, püspökladány, dia, adrián
A verőcei hajóbalesetben érintett motorcsónak maradványait Újpesten emelték ki a Dunából
Forrás: BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

A verőcei hajóbaleset: minden áldozatot megtaláltak

Múlt szerdán találták meg a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestét Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestére bukkantak. Ő volt, Dia, a püspökladányi lány. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg a katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken. László szintén püspökladányi születésű. Vasárnap Szigetújfalu közelében adtavissza a Duna a baleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestét. Hétfőn Verőce térségében találták meg hétfőn a hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét. 

A verőcei hajóbaleset áldozatai közül hárman püspökladányi kötődésűek, a sárréti települést megrázta a fiatalok tragikus halála. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában