Sziréna

2024.06.13. 16:18

Szomjas betörő nyomta fel a hadházi kisboltot

A 35 éves férfi alkoholt lopott, de egy járókelő kiszúrta, mit csinál. Aztán megpróbálta átejteni a hajdúhadházi rendőröket, nem sok sikerrel.

Haon.hu

Járőröző szolgálati autót intett le egy gyalogos tegnap éjszaka Hajdúhadházon. Egy közeli kisboltban látott egy alakot a késői órákban, de az üzletben sötét volt, ezért a beszűrődő fények mellett ezt gyanúsnak találta, írja közleményében a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Betörtek a hajdúhadházi kisboltba
Betörtek a hajdúhadházi kisboltba
Forrás: police.hu

Több üveg alkoholt vitt el a hajdúhadházi kisboltból

A rendőrök azonnal az üzlet felé vették az irányt, és egy közeli utcában felfigyeltek egy férfira, aki meglátva őket szaporázni kezdte a lépéseit. Egyikük kiszállt az autóból, ekkor az ismeretlen futásnak eredt, és egy közeli ingatlanba sietett, ahol bezárta az ajtót. Csak többszöri felszólításra engedte be a járőröket, akik kérdőre vonták. Megpróbált logikus és fifikás válaszokat adni a kérdésekre, de végül feladta, és beismerte, hogy őt láthatták korábban a kisboltban. Az épület hátsó ablakán keresztül jutott be, és több üveg alkoholt vett magához.

A rendőrök elfogták, lopás vétség miatt kell felelnie.

hajdúhadház betörő
Nem tudta átverni a rendőröket
Forrás: police.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában