Azonnal jött a segítség

2024.07.03. 18:12

Hős katonák reagáltak gyorsan egy hajdú-bihari balesetnél

A katonák a sérülteken segítettek, és a forgalmat is irányították. A Bocskai-dandár a Facebook-oldalán írta meg, mennyire büszke a bajtársaikra.

Haon.hu

A debreceni Bocskai-dandár katonái álltak meg segíteni egy Debrecen és Bocskaikert között történt balesetnél, számolt be a dandár Facebookja szerdán. Mint írták, az egyik sofőr epilepsziás rohamot kapott, a másik két sérült sokkos állapotba került. A katonák azonnal segítséget nyújtottak, miközben a forgalmat önkéntes tartalékos katonák irányították.

Balesetnél segítettek a Bocskai-dandár katonái
Balesetnél segítettek a Bocskai-dandár katonái
Forrás: Facebook / Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár

„Büszkék vagyunk a mentésben résztvevőkre, a sérülteknek mielőbbi felépülést kívánunk!” – zárul a dandár posztja, amiből nem derül ki egyértelműen, de valószínűleg erről a múlt csütörtöki balesetről lehet szó, amelyben két autó karambolozott. Úgy tudni, a fekete autóban utazó fiatal férfi a roham miatt áttért a szembesávba, ahol nekiütközött egy furgonnak. A korábbi hírek szerint a helyszínről 3 személyt könnyebb, míg egy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában