Sziréna

2024.07.12. 13:50

Gyújtogatásig fajult egy vita Berettyóújfaluban, de ez még nem minden!

A rongálás körülményei után a berettyóújfalui rendőrök nyomoztak. A kutatás során nem várt részletek derültek ki a gyújtogatásról.

Haon.hu

A police.hu beszámolója szerint két férfi vitája hosszú évekre nyúlt vissza, tavaly azonban különös eset történt egyikőjük Berettyóújfalu mellett található telephelyén. Az egyik raktárban tűz ütött ki, és jelentős mennyiségű takarmány, valamint több munkagép is leégett, megrongálódott közel 2 millió forint kárt okozva. A vizsgálatok során kiderült, hogy szándékos gyújtogatásról volt szó.

A gyújtogatás során közel 2 millió forint értékű kár keletkezett
A gyújtogatás során közel 2 millió forint értékű kár keletkezett
Forrás: police.hu

A gyújtogatás nem várt részletei

A rendőrök nem tétlenkedtek, pár hét alatt nyomára is akadtak az elkövetőnek, egy 43 éves férfinak. Ezután nem várt részletek derültek ki a gyújtogatás körülményeiről. 

A tüzet egy szalmára dobott cigarettacsikk okozta, de az elkövető csupán végrehajtó volt, ugyanis a sértett haragosa bízta meg ezzel a feladattal, és ezért 70 ezer forintot fizetett neki jutalmul.

Mint írják, a rendőrök mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki rongálás miatt, a napokban pedig elvégezték az eljárási cselekményeket, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában