Ügyeleti hírek

2024.07.27. 09:53

Debrecenben, Hajdúszoboszlón és Gáborjánban is tűzoltói segítség kellett – de ez még nem minden

Szemét- és tetőtűzhöz, valamint kigyulladt tarlóhoz is vonult pénteken a katasztrófavédelem Hajdú-Biharban.

Haon.hu

Hulladék égett Biharkeresztesen, a Dobó utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Többek között szemét- és háztűz miatt is vonultak pénteken a hajdú-bihari tűzoltók
Többek között szemét- és háztűz miatt is vonultak pénteken a hajdú-bihari tűzoltók
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy tizenöt méteres fa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Kelence utcában. A helyi hivatásos tűzoltók emelőkosárból, motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Égett a tarló péntek kora délután Hosszúpályi közelében, ötszáz négyzetméteren. A létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugarakkal oltották el a lángokat.

Háromszázötven négyzetméteren lángolt az avar és a gaz Hencidán, a Retek utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Gallyak és más növényi hulladék égett pénteken Hajdúszoboszlón, a Tokay utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Hulladék égett Gáborjánban, a Jókai utcában pénteken. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

Egy nyolcvan négyzetméteres ház tetőszerkezetében keletkezett tűz péntek este, Gáborjánban, a Petőfi Sándor utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában