Sziréna

2024.08.12. 14:10

Rollerrel ütöttek el egy gyalogost Debrecenben, a rendőrség most szemtanúkat keres

A debreceni rendőrök a rolleres felkutatásában a lakosság segítségét kérik.

Haon.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/2280/2024. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat eljárást – közölte a police.hu. A nyomozás adatai szerint egy rolleres közlekedett Debrecenben, a Böszörményi úton lévő kerékpárúton augusztus 7-én 21 óra 30 perc körül.

A balesetet egy rolleres okozta
A balesetet egy rolleres okozta
Fotó: Laufer László / Forrás:  Illusztráció/MW-archív

A férfi a Borbíró tér irányából az Akadémia utca felé haladt, amikor nekiütközött egy gyalogosnak, aki súlyos sérülést szenvedett. A rolleres adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a férfit, illetve azokat, akik a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában