Helyi kék hírek

2024.08.29. 15:48

Életveszélyes sérülésekkel került kórházba a debreceni baleset sofőrje – fotókkal, videóval

Kedden csapódott a fák közé egy autó a Vekeri-tó közelében. A Debreceni Egyetem Sajtóközpontjánál érdeklődtünk a balesetben megsérült fiatal férfi állapotáról.

Haon.hu

Mint arról beszámoltunk, augusztus 27-én, kedden fának ütközött egy személyautó a 4808-as úton, Debrecen külterületén, a Vekeri-tó közelében. A katasztrófavédelem közlése szerint egy ember beszorult a járműbe, őt a műszaki mentést végző debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek. Még aznap az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta a Haont, a baleset helyszínéről egy fiatal férfit szállítottak súlyos sérülésekkel kórházba. 

A Vekeri-tónál történt baleset, a sofőr ki kellett vágni az autóból
A Vekeri-tónál történt baleset, a sofőr ki kellett vágni az autóból 
Forrás: Napló-archív

A Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontjánál érdeklődtünk a sérült állapotáról, csütörtök délután az alábbi tájékoztatást kaptuk: 

A baleset helyszínéről egy sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára. A fiatal férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a beteget műtétet követően jelenleg a traumatológiai osztályon ápolják.

Még aznap éjszaka egy halálos baleset is történt szintén a 4808-as úton: 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában