Sziréna

2024.08.18. 13:22

Egy ember meghalt, két gyerek pedig megsérült az újfalui balesetben – fotókkal, videóval

Teljes szélességében lezárták a 47-es főutat vasárnap délután. A Berettyóújfalunál történt balesetben gyerekek is megsérültek.

Haon.hu

A 47-es főúton, a 33-as kilométerénél, Berettyóújfalu határában két személyautó frontálisan ütközött – közölte az Útinform vasárnap délután. A rendőrség közleménye szerint a 12.30 körül történt balesetben egy ember életét vesztette.

Halálos baleset történt vasárnap délután Berettyóújfalunál
Halálos baleset történt vasárnap délután Berettyóújfalunál
Forrás: Tóth Imre

A katasztrófavédelem azt írta, egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik kocsiból a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók. Az egység az áramtalanítást is elvégezte az egyik autón. A karambolhoz a társhatóságokat is riasztották.

Két gyereket is kórházba kellett vinni

A helyszínről három embert, köztük két gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba. A baleset következtében egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sajnos a helyszínen életét vesztette

– közölte a Haon érdeklődésére az Országos Mentőszolgálat.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni az M4-es autópályán, illetve Derecske felé lehet.

Frissítés:

Megszűnt a teljes útlezárás a 47-es főúton – közölte a police.hu. Mint írják, a forgalom félpályán megindult Berettyóújfalu külterületén.

Halálos baleset történt vasárnap délután Berettyóújfalunál
A főutat teljes szélességében le kellett zárni
Forrás: Tóth Imre

A reggeli órákban is történt egy baleset Berettyóújfalu közelében, a 42-es főúton ütközött össze két autó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában