Ügyeleti hírek

2024.08.30. 08:51

Gödörbe esett kutyát mentettek a hajdú-bihari tűzoltók

Haon.hu

Több esethez kellett vonulnia a tűzoltóknak

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön késő délután az M4-es autópályán Gáborján közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autó sofőrje egyedül utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – számolt be róla ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Gödörbe esett egy nagytestű kutya tegnap délelőtt Debrecenben, a Szávay Gyula utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével emelték ki az ijedt állatot, akit az egység sérülések nélkül adott át a gazdájának.

Csütörtökön délelőtt veszélyesen megdőlt két fa a gyalogos forgalmat is veszélyeztetve Hajdúböszörményben, a Tavasz utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Tűz miatt szóltak a szirénák

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap délelőtt Hajdúhadházon. a Nefelejcs utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Izzott egy fa törzse csütörtökön reggel Nádudvar külterületén. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Tiszacsegén, a Kis Ernő utcában gyulladt ki az aljnövényzet, itt az egyeki önkormányzati tűzoltók avatkoztak be két vízsugárral.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában