Összefoglaló

1 órája

Aratás közben történt meg a baj Monostorpályinál

Napraforgó gyulladt ki egy kombájnban, szükség volt a tűzoltókra is. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Napraforgó gyulladt meg egy aratást végző kombájnban szombaton a déli órákban Monostorpályi külterületén. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók porral oltó készülék segítségével eloltották a lángokat. Az egység egy vízsugárral végezte el az utómunkálatokat – számolt be ügyeleti összefoglalójában a hajdú-bihari katasztrófavédelem.

Aratás közben gyulladt ki a napraforgó egy kombájnban Monostorpályinál: a katasztrófavédelem beavatkozására is szükség volt
Aratás közben gyulladt ki a napraforgó egy kombájnban Monostorpályinál: a katasztrófavédelemnek is be kellett avatkoznia
Forrás: illusztráció / MW-archív

Húsz négyzetméteren égett az aljnövényzet szombaton délután Hosszúpályiban, a Homok utcában. A létavértesi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel és kézi szerszámokkal eloltották a tüzet.

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze szombaton este Biharkeresztes közelében a 42-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A kamionban ketten, a személygépkocsiban hárman utaztak. Az autó utasait a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában