Ügyeleti hírek

3 órája

Lángra kapott egy kombájn, ráadásul a fák is sorra dőltek Hajdú-Biharban

Több helyről érkeztek a riasztások csütörtökön. A tűzoltóknak rengeteg dolga volt.

Haon.hu

Kigyulladt egy kombájn Hajdúszoboszlónál

Forrás: Napló-archív

Csütörtökön számos riasztás érkezett a vármegye tűzoltóihoz kidőlt, veszélyessé vált fák miatt. A vármegyeszékhelyen az Arany János utcában, a Sesztina utcában, a Derék utcában, az Egyetem sugárúton és a József Attila utcában is motoros láncfűrésszel avatkoztak be a debreceni hivatásos tűzoltók – számolt be róla a katasztrófavédelem.

Tégláson, az Erdő utcában borult az útra egy hatméteres fa, Püspökladányban, a Honvéd utcában pedig egy tizenkét méteres fa egyik ága hasadt le, majd egy épület tetejére borult.

Aratási munkálatok közben gyulladt ki egy kombájn csütörtökön kora délután Hajdúszoboszló külterületén. A tűz kis mértékben átterjedt a kukorica tarlóra is. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, oltották el a tüzet.

Mintegy háromszáz négyzetméteres területen égett a száraz aljnövényzet és a nádas Hortobágy külterületén, a 33-as számú főút mellett. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában