Összefoglaló

3 órája

Pillangóhatás az István úton: rossz helyre ugrott egy kutya, tűzoltók lepték el a társasházat

Bekapcsolta az elektromos tűzhelyet, kigyulladtak az ott felejtett papírok. Ügyeleti hírek keddről a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Teljes terjedelmében égett egy melléképület hétfőről keddre virradóra Hajdúdorogon, a Lőtér utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt egy az épületben tárolt gázpalack is felrobbant. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet – olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Kutya miatt ütött ki tűz, kivonult a katasztrófavédelem az István útra
Kutya miatt ütött ki tűz a debreceni István úton, de nem csak ide vonult kedden a katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / MW-archív

Kismacska mászott fel egy fára tegnap délelőtt Debrecenben, az Irén utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel mentették meg az ijedt állaltot.

Felugrott a konyhapultra egy kutya egy debreceni lakásban, és véletlenül bekapcsolta az elektromos tűzhelyet, így meggyulladtak az ott felejtett papírok. Az eset kedd délben történt egy István úti társasház harmadik emeleti lakásában. A tüzet a lakók a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. Az egység átvizsgálta, majd átszellőztette az épületet.

Leszakadt egy tizenöt méteres fa két ága tegnap délután Debrecenben, a Varga utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő tegnap délután egy családi házban Nyíracsádon, a Kossuth utcában, ahol egy cserépkályha üzemelt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, ahol bebizonyosodott a mérgező gáz jelenléte. A tulajdonos nem használta tovább a fűtőberendezést. Az eset során senki sem sérült meg.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában