Helyi közélet

2008.09.07. 08:39

Bajnokok Ligája a Főnixben

<p>Debrecen – Látványos, gyors, pörgős focira számíthatnak azok, akik a jövő héten kilátogatnak a debreceni Főnix Csarnokba: a Berettyóújfalu jóvoltából ugyanis futsal Bajnokok Ligája-mérkőzéseket játszanak a létesítményben.</p>

A magyar bajnokMezei-Vill FCkörmérkőzéses formában méri össze erejét, tudását csoportbeli ellenfeleivel, a horvát MNK Nacional Zagrebbel, az ukrán Sahtar Donyeckkel és a holland Carillon Boys Beverwijkkel.

Noha a hazai pálya előnye segíti az újfaluiakat, nem lesz könnyű dolguk: nehéz csoportba kerültek a selejtezőben. A nívós gárdák viszont garanciát jelentenek arra, hogy a közönség magas színvonalú, jó összecsapásokat láthat a Főnixben.

A csoport első két helyén végző csapat tovább léphet a legjobb tizenhat közé.

Belépőjegyek vásárolhatóak a Főnix Csarnokban (Debrecen, Kassai út 18.), valamint Berettyóújfaluban, a Puskin utca 12. alatt. Egy napra 1200 forintba kerül a tikett, azonban ha egyszerre vásároljuk meg mindhárom napra, akkor összesen csupán 2700 forintot kell fizetni, s a jegy mellé ajándék focilabda is dukál.

A program

Szeptember 9.

18 óra: Sahtar DonyeckCarillon Boys Beverwijk

20 óra: MVFC BerettyóújfaluMNK Nacional Zagreb

 

Szeptember 10.

18 óra: MNK Nacional ZagrebSahtar Donyeck

20 óra: MVFC BerettyóújfaluCarillon Boys Beverwijk

 

Szeptember 12.

13 óra: Carillon Boys BeverwijkMNK Nacional Zagreb

15 óra: Sahtar DonyeckMVFC Berettyóújfalu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában