2008.10.20. 15:49
Együtt a biztonságos élelmiszerekért
<p>Debrecen - A középtávú együttműködés célja, hogy tudatosítsák a társadalom szélesebb rétegeiben, az egészséges élelmiszerek és a kemikáliák használta nem ellentétes kérdések.</p>
Többrétű, ötéves megállapodást írt alá a Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centrumának elnöke, Nagy János és Czigány Tibor, a SYNGENTA Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn délelőtt.
A középtávú együttműködés célja, hogy tudatosítsák a társadalom szélesebb rétegeiben, az egészséges élelmiszerek és a kemikáliák használta nem ellentétes kérdések.
Céljuk, hogy terjesszék a környezetbarát technológiákat és összehangoltan ismertessék meg a felhasználókkal azokat. Emellett a SYNGENTA egy ösztöndíj-programot is indít a AMTC gyakorlati képzésének keretén belül.