Helyi közélet

2009.01.01. 14:52

2009: a Mars jegyében

<p>Mit ígérnek a csillagok 2009-re? – kérdeztük Soltész Mónika asztrológust. 2009 a Mars jegyében telik el.</p>

Soltész Mónika asztrológus a kérdésre, hogy szerinte mit hoz 2009, a következőket válaszolta:

– Az asztrológia ókori hagyományai szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó planétája.

Ennek alapján 2008. március 21-étől a Jupiter hatását érezzük. A Jupiter leginkább a nagyobb közösségek, népek, országok fejlődésére van kedvező hatással.

A legtartósabb házasságok, szövetségek, társulások mind a Jupiter évében köttetnek! Legutóbbi hasonló bolygóállás következménye volt anno Szent István törvényeinek időszaka, vagy IV. Béla kora, amelyben az ország két uralkodóhoz való csatlakozás miatt valósággal, de érzelmileg mindenképpen kettészakadt. Erre a korszakra jellemzőek a félelem, depresszió, zűrzavar, belső viszály és a lelki összeomlás évei.

Ennek a korszaknak a látványos záróképe a 2008-as esztendő, illetve 2009. március.

Például: politikai, társadalmi, törvénykezési változás.

Az energia, erő, ösztönök bolygója

2009. március 20-ától 2010. márciusig a Mars jegyében telik, hatására minden mozgásba lendül, a versenyszellem feléled, de a vitatkozó kedv is a harciasság is fokozódik, ezért a 2009-es esztendőt kissé feszültnek érezzük.

Nehezebb lesz az önmérséklet, az átlagosnál türelmetlenebbek leszünk. A Mars, az energia, az erő és ösztönök bolygója, ezért nagy energiával rendelkezünk, így olyan célokat is elérhetünk, amelyek megvalósulásában korábban nem hittünk.

Energiáink megnőnek és még a veszni látszó helyzetekből is győztesen kerülünk ki.

A vörös bolygó 2009-ben sem hazudtolja meg önmagát, és fenekestől felforgatja mindannyiunk életét.

Tele leszünk jó ötletekkel... merészebbek, magabiztosabbak, gyorsfelfogásúak, lendületesebbek, tüzesebbek, szenvedélyesebbek leszünk.

Fellobban a láng, és újra egymásra...

Ha párkapcsolatunkban hiányzott az erotika, most ott is fellobban a láng, és újra egymásra érzünk.

Amit tanácsolnak a csillagok: Fogjuk vissza agressziónkat, mielőtt erőszakot alkalmaznánk, inkább vegyünk három nagy levegőt és gondoljuk végig józan ésszel az eseményeket.

A harag és a düh sosem jó tanácsadók! A személyes horoszkópban a Mars az energiát, az életerőt, az elszántságot, az eltökéltséget, a merészséget, a kezdeményezést, a küzdőszellemet, a rendíthetetlenséget, az ösztönt, a vágyat szimbolizálja, tekintet nélkül a következményekre.

A planéta energiája izomerőt, fizikai jólétet és annak örömeit szeretné.

  • Halott város, Debrecen
  • Készítsen koktélt Szilveszterre
  • Tûzijáték- bemutató Debrecenben
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában