Helyi közélet

2013.06.27. 07:39

Megkérdeztük: Mit csinálsz a szünidőben?

– Nyaralni megyek mamáékhoz vidékre. Szoktam fogócskázni és bújócskázni a testvéreimmel – mesélte nekünk Ruha Valéria Bernadett.

– Nyaralni megyek mamáékhoz vidékre. Szoktam fogócskázni és bújócskázni a testvéreimmel – mesélte nekünk Ruha Valéria Bernadett.

Száki Krisztina Viktória inkább a szabadban szeret játszani. Szeret strandolni, ha ragyog az ég, és segít az édesanyjának, ha elborul az idő.

– Kirándulni megyek Hajdúszoboszlóra a szüleimmel. Az apukámmal szoktunk pecázni, és szeretek pancsolni a strandon – hallhattuk Ruha Norberttől.

Barta Károly számítógépezik szabadidejében, de szeret focizni és biciklizni is a barátaival. Az osztálytársaival is találkozik a szünetben. Táborozni is szeret, az idén egy angoltábort választott.

Ruha János Dávid a legtöbb idejét a testvéreivel tölti. Imád velük focizni és kirándulni. Néha találkozik az osztálytársaival is. Ha rossz az idő, általában számítógépezik.

– Szeretek olvasni és játszani a barátaimmal. Voltam közlekedési táborban, és szoktam menni néptánctáborba is. Jó a nyári szünetben, hogy nem kell tanulni, bár ott vannak a kötelező olvasmányok, de azokat szívesen olvasom – mondta nagy mosollyal Lengyel Flóra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában