Helyi közélet

2013.09.12. 12:53

Akár jogerős ítélet is születhet ma a Balla Irma-gyilkosság ügyében

Debrecen - A vádbeszéd, a perbeszéd, valamint a vádlott utolsó szó jogán tett nyilatkozata után a Debreceni Ítélőtábla büntetőtanácsa megbeszélésre vonult vissza az Ifj. Schönstein Sándor ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádjával folyó büntetőeljárás csütörtöki nyilvános ülésén.

Debrecen - A vádbeszéd, a perbeszéd, valamint a vádlott utolsó szó jogán tett nyilatkozata után a Debreceni Ítélőtábla büntetőtanácsa megbeszélésre vonult vissza az Ifj. Schönstein Sándor ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádjával folyó büntetőeljárás csütörtöki nyilvános ülésén. A másodfokú tanács a várakozások szerint csütörtökön dél után határozatot hirdet a Balla Irma-gyilkosságként elhíresült ügyben.

Mint ismeretes, a Debreceni Törvényszék a megismételt elsőfokú eljárás során felmentette a 35 éves férfit az emberölés vádja alól.

HBN


Balla Irma-gyilkosság - Bűncselekmény hiányában kérte felmentését az áldozat fia

Debrecen, 2013. szeptember 12., csütörtök (MTI) - Bűncselekmény hiányában kérte felmentését csütörtökön Schönstein Sándor, akit édesanyja, Balla Irma, egykori debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádol az ügyészség. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában