Helyi közélet

2015.03.25. 09:33

Mesés előadás, családias légkörben

Zsáka - A legfontosabb, hogy a gyerekek jól érezzék magukat – vallja a lakásotthon vezetője.

Zsáka - A legfontosabb, hogy a gyerekek jól érezzék magukat – vallja a lakásotthon vezetője.

Kétség kívül a legösszeszokottabb csapat képét mutatta az Arany János Gyermekotthon zsákai Micimackó lakásotthonának közössége, akik a Hupikék törpikék egy általuk kitalált jelenetét vitték színre, s nyerték meg a legjobb színdarabért járó díjat. Katona Beáta lakásotthon-vezetővel beszélgetve kiderült, az előadás már a berettyóújfalui gyermekváros idei farsangján is nagy sikert aratott.

Közösen választották

– A gyerekekkel közösen választottuk és találtuk ki, hiszen számunkra az a lényeg, hogy jól érezzék magukat, mert akkor teljesítenek a legjobban. A fellépők többsége ráadásul most először állt színpadra – mondta az előadás technikai gördülékenységéért felelős vezető, akitől azt is megtudtuk, 12 és 19 év közöttiek vettek részt az előadásban, ám a lakásotthonban összesen tizenegy fiatal él. – Nagyon jó csapatunk van, családias a hangulat, s szerencsére a nagyok mindenben segítik a kicsiket, akik 12 éves kortól érkezhetnek az immár tíz éve Zsákán működő házunkba – hangsúlyozta Katona Beáta, hozzátéve: a közös színjátszás mellett a gyerekek a leginkább a focit szeretik.

HBN


Biztonságos „ugródeszka”

Debrecen - Több mint száz fiatal lépett fel a Szín-Tér Tehetségkutató Versenyen.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában