Helyi közélet
2017.02.21. 12:43
A nap receptje: széllelbélelt
Debrecen, Kaba, Miskolc, Nyíregyháza - Egy habkönnyű édesség, ahol minden a tésztán múlik.
Debrecen, Kaba, Miskolc, Nyíregyháza - Egy habkönnyű édesség, ahol minden a tésztán múlik.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A lisztet, a tojást, a vizet és a sót összedolgozom, finom, lágy tésztát készítek. A tésztát pihentetem, majd kinyújtom és zsírral kikenem, ezt a műveletet négyszer megismétlem, majd derelyemetszővel négyzeteket vágok. Olajba kisütöm, majd fahéjas cukorral meghintem.
- Tóth Lajosné, Kaba -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre