Helyi közélet
2017.03.09. 12:32
A nap receptje: csirkés rizssaláta
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Amikor kész, érdemes kicsit bedobni a hűtőbe, hogy szépen összeérjenek az ízek.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Amikor kész, érdemes kicsit bedobni a hűtőbe, hogy szépen összeérjenek az ízek.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A rizst és a zöldborsót megfőzzük. A csirkemellet kis darabokra vágjuk, és kevés margarinon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Az ananászt lecsöpögtetjük, a levét felfogjuk. A majonézt összekeverjük a joghurttal, kevés befőttlével, pici citromlével, sóval, csipet cukorral. A saláta hozzávalóit összekeverjük, és legalább 1-2 óráig hűtőben érleljük.
- Juhászné Hibján Ildikó, Nyíregyháza -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre