meglepetés az ovisoknak

2019.09.25. 08:55

KRESZ-parkkal gazdagodott a hajdúdorogi óvoda

Az ünnepélyes átadón több meglepetés is várta a gyermekeket.

Fotó: Miska Andrea

A pedagógusok kreativitásának, a kitartó csapatmunkának és a szülők támogatásának köszönhetően mini KRESZ-parkkal gazdagodtak az Egyesített Napközi Otthonos Óvodák Sarok utcai egységének apróságai.

Fotó: Miska Andrea

A napsütéses délelőttön Majoros Attila óvodás Szabó Gábor törzsőrmesterrel és Zsíros Györgyné Panni óvónénivel közösen adta át a Pöttöm Parkot az ovisoknak. Az óvoda alapítványi forrásból finanszírozott beruházásának köszönhetően a gyerekek a biztonságos és szabályos közlekedés alapjait sajátíthatják el.

Fotó: Miska Andrea

Nagy volt a gyermekek öröme akkor is, amikor meglepetésként Pogácsás György rendőrjárőr a szolgálati autóval gördült be az óvoda udvarára. A lurkók érdeklődve figyelték a felvillanó megkülönböztető jelzéseket. A mozgalmas nap azonban itt még nem ért véget, hiszen a Vasvári Pál térre vonult gyereksereg a 40 éve a város szívében, 40 év gondoskodás elnevezésű születésnapi ünnepen színes szalagokkal öltöztetett fel egy, a városközpont parkjában magasodó díszfát.

Miska Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában