koronavírus

2020.11.17. 16:23

Így változik a debreceni polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje a veszélyhelyzet miatt

20201021 Győr Kormányablak képek. Győr. ETO park. Képen: Pankovics Zoltán Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Fotó: Huszár Gábor HG Kisalföld

Fotó: MW-archív

A járványügyi veszélyhelyzet idején Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje a járvány elleni eredményes védekezés elősegítése érdekében 2020. november 17-től – keddtől – a következő:

  • A Régi Városháza (Piac utca 20.) épületében nincs ügyfélfogadás!
  • Az Új Városháza (Kálvin tér 11.) földszinti ügyfélszolgálatára ügyintézés céljából kizárólag azok az ügyfelek léphetnek be, akiknek személyes megjelenését jogszabály vagy a polgármesteri hivatal egyedi döntése kötelezővé teszi.
  • Ilyen személyes megjelenést igénylő ügyekben az ügyfélfogadás hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8 és 12 óra között, csütörtökön 13 és 17 óra között, kizárólag előzetes időpontfoglalás (telefonon, interneten) alapján lehetséges – közölte a városháza.

    Az épületbe történő belépéskor kötelező a testhőmérséklet-mérés. Az ügyintézés során az ügyfeleknek a szociális távolságtartás mellett kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése.

    A személyes megjelenést nem igénylő ügyek esetében az ügyfelek munkaidőben elektronikusan és telefonon tudják tartani a kapcsolatot az adott szakosztály ügyintézőjével.

    A hivatal számára iratokat postai úton továbbra is lehet küldeni, valamint az Új Városháza (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) Vár utcai és a Régi Városháza (4024 Piac utca 20.) Piac utcai bejáratánál kihelyezett „Papíralapú ügyféli beadványok” feliratú iratgyűjtő ládákban is el lehet helyezni.

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában