Nagyszerű kezdeményezés

2021.05.08. 11:08

Nemes ügyért ehettek finomat Debrecenben

Sokan ajánlottak fel adományként könyveket és egyénileg készített süteményeket is a cél érdekében.

Forrás: Molnár Péter

Egy hajdúnánási család részére gyűjtöttek adományokat szombat délelőtt a debreceni Biopiac eladói és vásárlói. A két, súlyosan mozgássérült gyermeket nevelő család részére egy orvostechnikai eszközt szeretnének megvásárolni az adományokból a szervezők. Az „Adakozó szombat” névre hallgató kezdeményezés keretei között egy jótékonysági főzést rendeztek, amelyen az ötezer forint fölött adakozók egy finom ebéddel gazdagodhattak, ami egy nagy adag tarhonyás húst vagy zöldséges kölest, illetve süteményt és savanyúságot is tartalmazott.

Fotó: Molnár Péter

Ezen kívül sokan ajánlottak még fel adományként könyveket és egyénileg készített süteményeket is a nemes ügy érdekében. – Nagyon sokan adták össze az alapanyagokat, különböző cégek és magánszemélyek is válaszoltak a megszólításunkra. Úgy látjuk örömmel jönnek az adakozók is, sokan megfordultak a helyszínen a nap folyamán, de többen előre is adtak le rendelést, így körülbelül száz adag étel talált gazdára – árulta el a Naplónak Nagy Gyuláné Zsuzsa szervező, hozzátéve, hogy ez az első ilyen kezdeményezésük.

DKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában