Pályázat

2021.10.25. 17:00

Felújításra készülnek a jobb betegellátásért Debrecenben

Új vizsgálókat alakítanának ki a debreceni MÁV Rendelőintézetben.

A Vasútegészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. Debreceni Egészségügyi Központ, ismertebb nevén MÁV Rendelőintézet részleges belső felújítására írtak ki pályázatot. Az október 19-i Közbeszerzési Értesítő szerint az Erzsébet utca 11–13. szám alatti épület földszintjén öltözőt alakítanának ki a dolgozók részére. Az első emeleten csontsűrűség-vizsgálót, digitálisröntgen-helyiségcsoportot, két ultrahangos rendelőt, labor- és gasztroenterológiai helyiségcsoportokat, infúziós és fizikoterápiás szobát hoznának létre. A harmadik emeleten a dolgozói étkező átalakítása és felújítása szükséges – ismertetik az értesítőben.

A kiírás szerint a szakemberek feladatai közé tartozik majd a nyílászárók cseréje, a falbontás, a sugárvédelemre alkalmas falazás, a gipszkarton felépítése, a burkolás és a festés is – csakúgy, mint a gépészeti és villamossági munkák elvégzése. A nyertes ajánlattevőnek nyolc hónapja lesz a beruházás megvalósítására. A projektre november 12-ig lehet jelentkezni.

FR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában