Közlekedés

2023.09.26. 16:56

Útjavítás Debrecenben: ismét változik a forgalmi rend a Segner téren

Haon.hu

Folytatódik a Segner tér aszfaltozás

Forrás: Napló-archív

Szeptember 27-én, szerdán a reggeli csúcsidőt követően 8 óra 30 perctől a Tócóskert felőli oldalban, a Segner téri buszmegálló melletti külső egyenes sávban kiegyenlítő aszfaltréteg terítését végzi a kivitelező. A polgármesteri hivatal közlése szerint a munkavégzés ideje alatt – mely várhatóan 11 óráig tart – az egyenesen és balra haladás a belső sávokban folyamatosan biztosított lesz.

Ezt követően a külső egyenes sávot visszaadják a forgalomnak és a belső egyenes, valamint balra kanyarodó sávokban végzik a kiegyenlítő aszfaltréteg terítését 11 óra és 15 óra között. A kivitelezés ideje alatt az egyenesen haladás egy forgalmi sávon lesz biztosítva, a Hatvan utcára a balra kanyarodást megtiltják.

A város vezetése kéri az erre közlekedőket, hogy amennyiben a Hatvan utca irányába kívánnak közlekedni, úgy a torlódások mérséklése érdekében a Mester utca - Nagy Imre utca, valamint a Széchenyi utca - Tisza István utca irányából kerüljék el ezt az útszakaszt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában