Pályázat

2024.04.20. 09:16

Egy hónapig még keresik a legszebb vénkerti előkerteket

Haon.hu

Idén is keresik a Vénkert legszebb előkertjét

Forrás: Facebook / A Debreceni Vénkert Legszebb Előkertje-2024

Még várják a jelentkezéseket A debreceni Vénkert legszebb előkertje című pályázatra, emlékeztetett a kezdeményezés közösségi oldala.

A szakmai zsűri három szempontot mérlegel majd a nevezéseknél: a gazmentességet, a virágok és zöld növények egyensúlyát, valamint a tetszetős, kreatív koncepciót. Jelentkezni egészen május 20-ig lehet a DEMKI Borsos-villa Közösségi Házban megtalálható űrlap kitöltésével.

Ahogy azt korábban írtuk, Debrecen idén ötvenéves városrésze lakóközösségének munkája eredményeként hangulatos, virágos előkertekkel és zöld közösségi terekkel tarkított terület alakult ki. Ezt a munkát díjazandó indította el a Zöld Vénkertért Egyesület „A debreceni Vénkert legszebb előkertje” elnevezésű pályázatot

Eredményhirdetés várhatóan június elején lesz, ahol az első három helyezettet díjazzák, valamint különdíjakat is átadnak. Az első 120 ezer forint, a második 60 ezer forint, a harmadik pedig 30 ezer forint értékű kertészeti eszközöket tartalmazó csomagot kap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában