Autentikus kíséret

2024.05.09. 20:19

Csikósok kísérték a Tour de Hongrie versenyzőit Hortobágyon - videóval

Haon.hu

Ahogy arról beszámoltunk, Sam Welsford diadalmaskodott a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny szerdai nyitányán. A korábbi világbajnok Mark Cavendish hatodikként végzett, a legjobb magyar Rózsa Balázs lett. Sajnos a befutónál az utolsó száz méteren több nagy bukás történt, melybe magyar versenyző is belekerült.

A verseny azonban nem csak ennyiről marad emlékezetes azoknak, akik ott voltak és látták, hanem arról a díszes kíséretről is, amely követte a kerékpárosokat. A Hortobágyi Nonprofit Kft. a közösségi oldalán egy látványos videót osztott meg arról, hogy milyen egyedi kísérettel tették tiszteletünket számukra. Mint a felvételen is látszik, az út egyik oldalán szürkemarha gulya legelt a verseny közben, míg a másik oldalon csikósok vágtáztak csergetve a biciklisek mellett. Hozzátették, remélik a versenyzők számára is emlékezetes lesz ez a rövid szakasz ezzel az élménnyel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában