Örömteli hétvége

2024.05.29. 10:52

Több száz gyermek napját tették boldoggá Komádiban

Majális és Gyermeknap elnevezésű, sokszínű és tartalmas rendezvényt szervezett a helyi önkormányzat kicsiknek és nagyoknak, felnőtteknek egyaránt május 25-én a Sportpályán.

Rozsik Rita

Számos program várta az érdeklődőket a komádi gyereknapon

Forrás: Rozsik Rita

A komádi gyereknapi programok délután 13 órakor kezdődtek a Főzzünk a szabadban a Majálison című családi bográcsozással, amelyre az önkormányzat 3 kg sertéshúst ajánlott fel a csapatoknak. 14 órától a színpadon felléptek a helyi kulturális csoportok: Komádi Városi Népdalkör, Barsi Dénes Általános Iskola 3. a osztályosai, Csicseri Borsó Gyermek Citerazenekar, Sulyok István Református Általános Iskola 2. osztályosai, Kerek Egy Ég Alatt Óvoda és Bölcsőde Malmi óvoda Méhecske csoportja és a Körös-Körül Néptáncegyüttes. 

gyereknap-komadi-2024
A gyereknapi fellépők egyike, a Csicseri Borsó Gyermek Citerazenekar
Forrás: Rozsik Rita

Később Wednesday Addams zenés cosplay gyermekprodukcióját láthatta a közönség, majd fellépett az UFO UpDaTe, valamint DJ Szatmári és Szakos Andi.

Megannyi programmal várt még a gyereknap 

A gyermekek nagy örömére a szervezők egész délután ingyenes kísérőprogramokkal várták őket. A Bíborka Integrált Szociális Intézmény Hajdú-Bihar Vármegye Akácfa Otthon segítségével arcfestés, csillámtetoválás és gyöngyfűzés valósult meg, a Csicsergő Biztos Kezdet Gyerekház babasarkot alakított ki a 0-3 éveseknek babajátékokkal, a Kerek Egy Ég Alatt Óvoda és Bölcsőde, valamint a Sulyok István Református Általános Iskola asztalánál ügyességi és népi játékokat próbálhattak ki az érdeklődők, a Fekete Erzsébet Hímző Kör tagjai kézműves foglalkozást tartottak a nagyszámú közönségnek.

A nagyszínpadon látványos show-val élő koncertet adott a Kozmix együttes. 

gyereknap-komadi-2024-kozmix
A nagyszínpadon látványos show-val lépett fel a Kozmix együttes
Forrás: Rozsik Rita

A Magyar Vöröskereszt Komádi Alapszervezetének munkatársai sátránál egészségügyi szűrővizsgálatokat végeztek. A nap folyamán ingyenes ugrálóvárat biztosított az önkormányzat, ami szintén nagy sikernek örvendett a kisebbek körében. A rendezvény hajnalig tartó retró discoval zárult DJ Miller jóvoltából.

A Majális és Gyermeknapot a felhőtlen szórakozás, a minden korosztályt kielégítő programok jellemezték, a rendezvényre kilátogatók felejthetetlen élményekkel tértek haza.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában