Programajánló

2024.07.21. 16:00

Sportos családi napot rendeznek Hajdúböszörményben

Számos programmal várják az érdeklődőket.

Haon.hu

Akinek még nem volt eddig alkalma, most kipróbálhatja a lövészetet: A Hajdúböszörményi Torna Egylet és a Honvédelmi Sportszövetség családi napot rendez a hajdúk fővárosában, a Városi Sport- és Rendezvényközpont területén (Vásár tér 27.), július 27-én, szombaton, 8 és 16 óra között – olvasható a település közösségi oldalán. 

Csapatversenyek és lövészet is szerepelnek a programkínálatban
Csapatversenyek és lövészet is szerepelnek a programkínálatban
Forrás:  Illusztráció/MW-archív

És hogy milyen programokra van kilátás? 

Többek között íjászat is szerepel a kínálatban, illetve lehet majd lőni légpuskával és  légpisztollyal is, emellett akadálypályákon, valamint csapatversenyek során is megmérettethetik magukat az érdeklődők.

Alighanem minden résztvevő legnagyobb örömére ebéddel is készülnek a szervezők, ráadásul ingyen, és aki elmegy, bizonyára nem távozik üres kézzel: ajándék kulaccsal gazdagodik majd. További információért, illetve a jelentkezéssel kapcsolatban Tóth Mihály technikai vezetőt kell keresni az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 06-20/921-1326, [email protected].

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában